Dakpannen pannendak

Bookmark and Share Dakpannen worden altijd toegepast op schuine daken. Dakpannen worden gemaakt van klei of beton en creëert een zeer robuuste dakbedekking. Dakpannen wateren goed af en liggen - mits goed gelegd - stevig op het dak. Een dakpan heeft een zeer lange levensduur.

Dakpannen worden in verschillende kleuren gemaakt zodat het dak precies in het ontwerp en stijl van het huis te passen is.

Met het leggen van dakpannen bent u er nog niet. Het maken van een pannendak vraagt ook om een goede isolatie en gedegen dakconstructie. Dakpannen worden gelegd op z.g.n. panlatten en afgewerkt met een nok. U kunt de dakpannen zelf leggen, maar een eenvoudige klus is dit allerminst. Veiligheid is ook  een belangrijk aspect bij het vervangen van dakpannen.

Een dakdekker weet precies hoe hij de dakpannen op het dak moet plaatsen. De dakdekker bereidt het dak zo voor dat het dak optimaal isoleert en er voor vele jaren tegenaan kan.

Bent u op zoek naar een dakdekker voor het aanbrengen van dakpannen? Geburik ons offerte formulier om meerdere offertes aan te vragen bij dakdekkers in uw regio.